Tarieven: Wat kost kinderopvang Meerdijk?

Kinderopvang, wat kost dat nou precies?

De kosten van de opvang hangen af van het pakket dat u kiest. Wij bieden de keuze uit dagopvang (0-4 jaar), buitenschoolse opvang (4-13 jaar) en Voorschool (2,5-4 jaar). Daarbinnen kunt u kiezen voor reguliere opvang (52 weken opvang op vaste dagen) of flexibele opvang. Dit laatste kan handig zijn als u op onregelmatige tijden werkt.

Hiernaast leggen wij u precies uit welke pakketten u bij ons kunt afnemen.

Lagere kosten via Kinderopvangtoeslag

De tarieven van Kinderopvang Meerdijk ziet u in het schema hieronder. Let op: dit zijn de bruto tarieven. Via de Kinderopvangtoeslag kunt u een flink deel terugkrijgen van de Belastingdienst! De uiteindelijke kosten zijn dus een stuk lager. Wilt u precies weten wat de opvang van uw kind kost? Reken dit dan snel uit met onze handige rekentool.

Bij reguliere opvang komt uw kind op vaste dagen naar ons toe. We spreken van tevoren af welke dagen dit zijn. Uw kind is 52 weken per jaar welkom bij ons. Natuurlijk kunt u altijd ruildagen aanvragen.

Werkt u in de zorg, of in een ander beroep met onregelmatige werktijden? Dan is de flexibele dagopvang handig voor u. Uw kind kan dan bijvoorbeeld de ene week op maandag komen en de andere week op woensdag. Geeft u uw aanvraag uiterlijk 2 weken van tevoren door, dan is er gegarandeerd plek voor uw kind. De minimale afname is 12 uur per week.

Uw kind wordt door ons van school gehaald en naar de BSO gebracht. Komt u ’s ochtends voordat de school begint, dan brengen wij uw kind naar school toe. Uw kind kan op alle dagen dat de school open is bij ons terecht, dus niet tijdens de schoolvakanties, studiedagen of andere dagen dat de school gesloten is. Voor die dagen kunt u een apart pakket aanvragen. De betaling spreiden wij wel over 12 maanden, zodat u de kinderopvangtoeslag in de vakanties niet stop hoeft te zetten. Daarnaast bieden wij alleen voorschoolse opvang aan in combinatie met minimaal 1 dag naschooolse opvang.

Met dit pakket kan uw kind bij ons terecht tijdens de dagen dat de school gesloten is. Het pakket is goed voor 12 weken opvang. Dit zijn de vakantieweken, maar ook studiedagen en andere sluitingsdagen van de school waarop uw kind zit. Daarnaast kan een vakantie pakket alleen afgenomen worden in combinatie met minimaal 1 dag naschoolse opvang.

De haal- en brengtijden zijn tijdens deze weken gelijk met de dagopvang: brengen tussen 6.30 en 9.00 uur en ophalen tussen 15.30 en 18.30 uur. Doordat de kinderen de hele dag komen, kunnen wij ze meenemen voor uitstapjes en andere leuke activiteiten. Maar natuurlijk is het ook mogelijk uw kind een halve dag te brengen. Dan kunt u hem tussen 12.30 en 13.30 halen of brengen.

Kiest u voor het flexibele BSO-pakket, dan kunt u de opvang precies laten aansluiten bij uw onregelmatige werkrooster. Handig als u bijvoorbeeld in de zorg werkt en iedere maand een ander rooster heeft. Geeft u uw aanvraag uiterlijk 2 weken van tevoren door, dan is er gegarandeerd plek voor uw kind.

De minimale afname is 4 uur per week tijdens de schoolweken en 8 uur tijdens de vakantieweken. Voor een korte middag rekenen we minimaal 2 uur per keer. Voor een lange middag (de dagen waarop kinderen ook een broodje bij ons eten; vaak op woensdag of vrijdag) reken we minimaal 3 uur.

Uurprijzen 2024

Reguliere dagopvang

€ 10,35 / per uur

Flexibele dagopvang

€ 11,00 / per uur

Reguliere BSO

€ 9,22 / per uur

Flexibele BSO

€ 10,00 / per uur

Voorschool

€ 10,25 / per uur

VVE - peuteropvang

€ 0,00 / per uur

Kinderopvang Meerdijk Rekentool

De rekenmodule wordt geladen,
een moment geduld aub....


Wat is er bij de prijs inbegrepen?

De tarieven voor de dagopvang zijn inclusief luiers (Kruidvat), lunch en tussendoortjes. Ook voor eigen beddengoed en slaapzakjes zorgen wij. Voor baby’s is standaard flesvoeding van Nutrilon (nummer 1 en 2) bij de prijs inbegrepen. Op de BSO krijgen de kinderen fruit, drinken en een koekje en op lange middagen zorgen wij voor de lunch. Ook uitstapjes zijn bij de prijs inbegrepen.

Betaal alleen voor de tijd die u echt gebruikt

Onze opvang heeft hele ruime openingstijden: van 6.30 tot 18.30 uur. Maar natuurlijk hoeft u alleen te betalen voor de uren die u ook echt gebruikt. Dus brengt u uw kind pas om 8 uur en haalt u hem of haar altijd om 17.45 uur op? Dan leggen we dat vast in het contract en betaalt u alleen voor die uren.

Wilt u meer informatie over onze tarieven? Of wilt u graag een afspraak voor een rondleiding maken? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Scroll naar boven