• Alleen het beste voor uw kinderen!

Overdracht

Iedere ochtend wanneer een kind gebracht wordt, vindt er een mondelinge overdracht plaats. Ouder(s), verzorger(s) vertellen de bijzonderheden die er gebeurd zijn, zodat de pedagogisch medewerker in kunnen spelen op de belevingswereld van het kind. Ook wanneer het kind wordt opgehaald is er een mondelinge overdracht. Deze kan ondersteund worden door de online overdracht.

Online overdracht
Als ouder/verzorger krijgt u een eigen inlogcode om het online schriftje van uw kind te kunnen bekijken. Elke dag wordt er in het schriftje geschreven. Voor de jongste kinderen zal dat uitgebreider zijn dan de kinderen vanaf 1 jaar. Bij de baby's is het belangrijk voor u als ouder om te weten hoe laat ze hebben geslapen, hoeveel voeding ze hebben gehad en hoe vaak ze geplast of gepoept hebben. Voor de wat oudere kinderen is er vaak een standaard schema en vertellen we meer over hoe de dag is verlopen, wat voor activiteiten en hoe het met de ontwikkeling gaat.

Het mooie van dit systeem is dat u als ouder de hele dag kunt zien wat uw kind aan het doen is en als u wilt kunt u meteen terug reageren. Op deze manier houdt u nauw contact met de groep over het welzijn van hun kindje.

Met het online systeem kunt u ook dagen ruilen, vakanties doorgeven of extra/flex-dagen aanvragen. Zo hoeft u nooit lang te wachten op antwoord want binnen 48 uur krijgt u bericht terug over de aangevraagde opvang. Verder kunt u uw facturen en documenten bekijken en uw gegevens wijzigen. Dus geen rond slingerende papieren meer die we kwijt kunnen raken.